Har nu gået til massage igennem et år hos R.M.Massage. Jeg har i den periode ingen eller kun lidt ømhed/smerte i ryggen. Det har primært været den klassiske massage, men har også prøvet andre. Massagen udføres utroligt professionelt og kompetent. Det er altid en behagelig og god oplevelse, hvor der både før og efter massagen bliver spurgt ind til hvordan man har det (ømhed/smerter). Jeg kan stærkt anbefale R.M.Massage. 

Chr. Bl. Hansen, Ølstrup

Jeg har prøvet flere forskellige massager hos RM Massage og jeg har altid haft det rigtig godt både under og efter behandlingen. Det er dejlig behageligt med en varm massagebriks - alt foregår stille og roligt og med afslappende musik under hele behandlingen - kan kun anbefales.

Gunvor Lauritsen, Ringkøbing

Når man lever med kroniske smerter, så er det  fantastisk, at modtage behandlinger hos R.M.Massage. Smerter, stivhed, kronisk træthed og hovedpiner, der har hængt ved i ugevis, fjerner de med en enkelt behandling. Jeg er gået ved mange behandlere igennem tiden, men ingen har kunnet hjælpe mig, som R.M.Massage. Jeg har kun ros, at fortælle og anbefale dem til alle.

Naja, studerende, Hee

Jeg synes det er rigtig dejligt at få massage hos Roma. Hun er meget nærværende og har et rigtig godt flow i massagen. Hun fornemmer så fint hvor dybt hun kan massere uden at jeg spænder op i kroppen. Der er en varm og rar atmosfære i rummet. Man føler sig meget velkommen. Varmetæppet man ligger på er vidunderligt i denne kolde tid. 
Jeg kan kun sige skynd dig at bestille en tid...... det er sand forkælelse af krop og sind.

Lisa, Tandlæge Tim

Jeg har været meget godt tilfreds med behandlingerne, og vil gerne anbefale dem til andre.

Margit, pensionist, Ølstrup

Kan anbefale. Rigtig god massage, ro på og tid til kunden. Efterfølgende en snak om hvilken type massage der anbefales. Det var godt.

Charlotte, Skjern

Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger hos R.M.Massage og hver gang har det været helt fantastisk. Jeg har fået løsnet op for spændinger og har følt mig meget mere ”fri” efter behandlingerne. Hos R.M.Massage bliver der lyttet til evt. problematikken og der behandles herud fra.

Ydermere er massagen totalt velvære for krop og sjæl. Man kommer helt ned i gear og kan nyde roen og den skønne musik.

Engang imellem bør man bestemt give sig selv den oplevelse, det er. Jeg føler mig lykkelig over, at jeg har fundet frem til Roma og Mindaugas og anbefaler det til alle, jeg kender. Tak for jer.

Yvonne Bo Ravn, Pædagog, Hvide Sande

Det er altid dejligt at komme til behandling hos R.M.Massage – dejlig atmosfære og altid mødt med en smil.

Min erfaring med massage er rigtig god kontra fys. behandling – jeg føler mig at massagen går dybere indo g giver mig bedre behandling – til trætte og ømme muskler er det i hvert fald det der virker for mig.

Carina, Ølstrup

Det er en nydelse at få massage hos Roma og Mindaugas. Jeg fortæller glad og gerne om det til andre. Jeg er stolt over, at vi har sådan en virksomhed i Ølstrup.

Alice R., Ølstrup

Jeg var så heldig, at min datter Julie vandt en ansigts massage til mig .
Jeg vil varmt anbefale R.M Massage til andre.
Jeg har aldrig prøvet det før, og det var en rigtig god oplevelse. Man bliver afslappet, og føler at de spændinger man har, lige så stille forsvinder. 
Det bliver ikke sidste gang jeg prøver det, og vil sige tusind tak til både RM massage, og til min datter som deltog i konkurrencen, om en skøn morsdagsgave.

Liselotte, Lem

Dejligt, afslappet..... Kommer igen.

Malgorzata, Velling

Det var simpelthen de bedste 3 kvarter i mit liv! Jeg har aldrig oplevet noget lignende - jeg kommer bestemt tilbage!

Mia, Lem

Afstressende og muskelafslappende Chiro massage - søde og kompetente personer i dette firma - kan varmt anbefales

Tina, Ølstrup

Det er bare vildt godt massage og kan varmt anbefales.

Henrik, Ringkøbing

Kan bestemt anbefales.

Jette Jensen

Det var en rigtig god oplevelse, fik en snak om hvad problemet var i ryggen, så blev der udført den behandling, som jeg havde brug for. Så kan anbefale RM Massage.

Karsten, Videbæk

Har besøgt RM Massage nogle gange, har haft problemer med spændinger i nakke og skuldre der har sat sig til hovedpine.
Allerede efter første besøg var der store fremskridt, og efter få besøg har jeg fået løsnet op i nakke og skuldre.
Dejlig behandling og massør er meget opmærksom på hvordan man har det under behandling, og efter første besøg blev jeg kontaktet dagen efter for at hører om hvordan det gik (SUPER Service må man sige).
Kan klart anbefale RM Massage til andre.

Henrik, Hvide Sande

Behandlingerne hjælper til at få løsnet op for spændinger i nakke, skuldre og arme, efter mange timer bag en pc. Der er kyndig vejledning og information både før og efter behandlingen. Jeg oplever en rolig atmosfære hvor jeg føler mig velkommen. Jeg giver min bedste anbefaling og håber at andre vil få glæde og hjælp af massage m.m. af kompetente behandlere. 

Annette Knudsen, Videbæk

Jeg kan varmt anbefale R.M.Massage. De er begge meget dygtige, og gode til at vejlede en med øvelser i forhold til de ting, man lider af.

Laila Rasmussen, Service Leder, Ølstrup

Jeg gik med spændinger i nakke og skuldre… og blev anbefalet at prøve R.M.Massage i Ølstrup. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke hvor godt det var – jeg får hel krops massage og det kan varmt anbefales – og hun er meget ops på om der har været ubehag efter hver behandling.

Dagplejer, Dvide Sande

Great place and people. I would highly recommend.

Bartek, Spjald

Super lækker behandling.
har nu været der 2 gange til 2 forskellige massager og begge gode på hver deres måde.. helt klar et sted jeg vil anbefale til andre og jeg kommer helt sikkert igen.

Vibeke

I love it!

Inese, Vjatere

Det var en fantastisk oplevelse, at få varm+kold sten massage. Det var første gang jeg prøvede det, men bestemt ikke sidste gang.
Jeg har allerede givet RM massage de varmeste anbefalinger til familie og venner...

Jette

Super skøn massage. Kan klart anbefales! Der er virkelig god viden bag arbejdet.

Rikke, Hvide Sande

Har i dag fået nakke/hoved/skulder massage, det var så skønt. Der blev taget tilpas ved, ikke så det gjorde ondt, men det kunne mærkes.

Bianca, Ribe

Har i dag fået den mest vidunderlige ansigts massage af Roma. Hun er så nænsom, men samtidig kommer hun i berøring og i dybden med hver en muskel i både ansigtet og halsen. Det er helt fantastisk afstressende og fjerner alle spændinger. Vil til hver en tid anbefale behandlingen.

Jette, Videbæk

Den meste fantastiske massage jeg længe har prøvet. Kan kun varmt anbefale at prøve det . Din krop slapper fuldstændig af og du mærker en fantastik ro i din krop.

Gitte, No

De er så fantastisk dygtige til at massere og løsne op for spændte muskler. Det er rent velvære og afslappende at besøge dem.

Tina, Holstebro

Jeg vil klart anbefale RM Massage. Jeg har i flere år gået med kroniske nakkesmerter, for 6 år siden opereret for diskusprolaps i nakken, men det tog ikke smerterne. Jeg har nu været flere gange, og nu er mine smerter blevet meget mindre. RM Massage er meget dygtige og opmærksomme, de er yderst kompetente og vil gøre alt at afhjælpe problemet. Majbritt, Lem

Majbritt, Lem

Skriv til os

Copyright © 2017 RM Massage - http://www.rmmassage.dk

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon