TRIN 3: KORREKT, PROFESSIONEL, GRUNDIG OG ANSVARLIGT UDFØRT TERAPEUTISK MASSAGE

pr. uge). Forebyggende anbefaler vi at gentage forløbet hver halve år eller en gang om året. Men er skaden mere alvorlig, skal man gentage forløbet efter 2-3 måneder, afhængigt af tilstanden. Ifølge vores mangeårige erfaring, kan en person blive helt helbredt efter 12 måneder. Hvis tilstanden er værre – efter 18 til 24 måneder. Det er den kortest mulige periode, før en person igen kan nyde sit liv fuldt ud.

Vi skal understrege, at alle er forskellige, derfor kan en persons livsstil, vaner, arbejdssituation, pligter, overholdelse af anbefalinger osv. give bedre eller ringere resultater end forventet. Derudover sker der degenerative, aldrende processer i kroppen, som vi ikke kan helbrede eller gøre noget ved. Vi kan dog mindske symptomerne og forbedre det generelle velvære. Det er vigtigt at holde fast i regelmæssighed, hvad end der sker, med regelmæssige massagebehandlinger, motion og andre procedurer. At overholde regelmæssighed er at være konsekvent, som når man børster tænder hver morgen og aften.

Tillad os først at gøre opmærksom på, at dette er vores beskæftigelse, fag, fokus og kald. Vi har hjulpet over 2000 mennesker og vi ved godt, hvordan vi kan helbrede selv den mest alvorlige rygsmerte.

 

Dette er det sidste trin, der garanterer, at din rygsmerte vil forsvinde i lang tid.

 

Så hvad er den korrekte terapeutiske massage?

 

Den terapeutiske rygmassage er væsentlig for menneskekroppen. I ryggen findes nogle af de største muskler samt mange blodkar og nervebaner. Alle funktioner, der sker i menneskekroppen bliver reguleret af nervesystemet. Under massage stimuleres nervesystemet, hvilket fremkalder positive reaktioner i forskellige indre organer. Sådan massage har en helbredende virkning, og hvis det konsekvent samt systematisk gentages (der anbefales 10 behandlinger), lindrer massagen rygsmerter og giver personen mulighed for føle sig som før igen.

 

Det gennemsnitlige behandlingsforløb med massage består af 10 behandlinger, som vi anbefaler at udføre indenfor 6 uger (2-3 behandlinger

Skriv til os

Copyright © 2017 RM Massage - http://www.rmmassage.dk

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon