HVORDAN FÅR DU DIT INDIVIDUELT TILPASSEDE RYGBEHANDLINGSPROGRAM GRATIS?

Vores kald er at hjælpe mennesker med at helbrede deres ryg. Vi ønsker, at alle vores patienter skal forlade klinikken sunde og lykkelige. Derfor har vi på dette tidspunkt sat ekstra tid af til at rådgive dig i forbindelse med dine rygsmerter. Og vi vil gøre det helt GRATIS.

 

Det vil vi gøre for dig:

• Vi vil nøjagtigt vurdere din nuværende situation og udviklingen af rygsmerter.

• Vi vil give anbefalinger til den mest effektive massageterapi og et behandlingsprogram, som du kan tage til den massageklinik, du vælger. Du er ikke forpligtet til at vælge vores klinik. Vi gør alt for at hjælpe flest mulige mennesker.

 

Hvis du vælger os, får du et professionelt behandlingsforløb:

10 behandlinger på 1,5 måned. Du vil modtage behandlende massage, instruktioner til korrekt kropsholdning og 5 træningsøvelser tilpasset dine behov.

 

Hvordan bliver man registreret?

Ring til os allerede nu på tlf. 72400004 eller skriv til vores e-mail: r.m.massage.exam.fys@gmail.com så aftaler vi et passende tidspunkt for at kunne udfærdige dit behandlingsprogram.

 

NB! Der er begrænset antal pladser. Vi er to, der arbejder i klinikken, vores stærke familie er ansvarsfuld og meget omhyggelig, derfor er der ikke plads til alle interesserede på grund af tidsmangel. Vi skal nemlig alle holde fri og respektere det. Derfor ring eller skriv med det samme, så du kommer forrest i køen, og vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

 

Ring allerede nu på tlf.: 72400004

Eller skriv en mail med det samme: r.m.massage.exam.fys@gmail.com

 

Vi venter på dig, så vi kan hjælpe din ryg.

”R.M. MASSAGE EXAM. FYSIOTERAPEUTER” ER EN VIRKSOMHED, HVIS VÆRDISÆT FOKUSERER PÅ MENNESKET OG DETS HELBRED.

Virksomhedens grundlæggere, Roma og Mindaugas er certificerede specialister, der har afsluttet fysioterapeutisk uddannelse samt diverse massagekurser. De har 7 års erfaring og stræber løbende efter at blive bedre i deres felt.

 

”R.M. Massage Exam. Fysioterapeuter” tænker konstant på kunderne og bestræber sig på at tilbyde en bred vifte af massagebehandlinger, fysioterapeutiske behandlinger, og kosmetiske behandlinger med kokospalmebaserede produkter. For kundens bekvemmeligheds skyld har vi fleksible arbejdstimer både på hverdage og i weekender. Hver kunde har mulighed for at vælge en specialist, der maksimalt vil sigte efter at hjælpe, give forebyggende råd og vejledning og holde kundekontakt.

 

Hver kunde har mulighed for

at finde sin yndlingsmassage.

Skriv til os

Copyright © 2017 RM Massage - http://www.rmmassage.dk

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon