2. EN AFSLAPPENDE MASSAGE

 

En persons tilstand er afhængig af konstant påvirkning fra forskellige stimuli. Det er blevet påvist, at når man er i vågen tilstand, vil nervecellerne reagere på kraftige stimuli med en stærk impuls og på svage stimuli – med en svag impuls. Svage stimuli vil som regel berolige nervesystemet og tilføre energi til hjertet. Disse egenskaber ved forskellige stimuli benyttes i helbredende massagebehandlinger og i doserede fysiske øvelser, mm.

Under massagebehandlingen vil afslapningen af musklerne have samme effekt som dyb søvn, nemlig genoprettelse af vitale funktioner. En afslappende massage udføres med rolige og bløde bevægelser samt anvendelse af meget olie, der gradvist beroliger nervesystemet, fjerner muskelspændinger og mindsker smerter. Et forløb med 10 behandlinger giver en helbredende effekt, når der er tale om udmattelse, stress og depression.

3. EN AKTIV FRITID

 

Den aktive fritid er det, som ikke kan forbindes med arbejde (at læse, lytte til musik, tegne, gå i teater, meditere, gå ture, dyrke sport, massere sig selv og lignende).

 

Andre aktiviteter forbedrer helbredet og styrker gendannelsen af kroppens funktioner, fjerner den negative virkning af stress, der kan skyldes dit arbejde.

 

Alle skal selv vælge den fritidsinteresse, som man finder den mest spændende og afslappende. Denne skal naturligvis passe til ens sundhedstilstand og fysiske form.

Din aktive fritid skal være hyggelig, fyldt med positive oplevelser. For at opnå følelsesmæssig ro, skal du ikke bare vælge din yndlingssport, men også prøve at finde et sportshold, der vil tilføre din hjerne nye og positive indtryk. Når du holder fri, skal du bryde væk fra dit normale dagligdags miljø.

Vi anbefaler at tilbringe den aktive fritid i naturen, da færden i den friske luft over længere tid mætter kroppen med ilt.

Skriv til os

Copyright © 2017 RM Massage - http://www.rmmassage.dk

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon