3 TRIN

der besejrer rygsmerter

for altid

INDHOLD

 

1. Indledende ord

02. HAR DU ONDT I RYGGEN?

2. Mistanke om diskusprolaps
3. Radikulitis

4. Bechterews sygdom
5. Skoliose
6. Osteochondrose
7. Osteoporose
8. Mistanke om betændelse i iskiasnerven
9. Scheuermanns sygdom

08. TRE TRIN, DER BESEJRER
RYGSMERTER FOR ALTID

10. Trin 1: Korrekt fysisk og mental hvile

11. Søvn
12. En afslappende massage
13. En aktiv fritid
14. Klassisk musik
15. Trin 2: Den korrekte helbredende træning
16. Trin 3: Korrekt, professionel, grundig og ansvarligt
udført terapeutisk massage

KÆRE LÆSER,

 

Men, selvom du på dette tidspunkt ikke har det særlig godt, er vi glade for, du har bestilt denne bog. Netop denne bog. For her vil du garanteret finde svar på, hvad du skal gøre for, at du i løbet af den nærmeste tid ikke længere bliver plaget af rygsmerter og at du igen uden besvær og med fornyet energi kan vende tilbage til dine fritidsinteresser, planer, udskudte arbejdsopgaver eller forestående rejseoplevelser, som du siden kommer til at kunne nyde fuldt ud.

 

Rygsmerter er en plage for mange mennesker, men kun de færreste søger hjælp og udveje. Derfor vil vi igen lykønske dig med, at du har fundet vores vejledning til at løse problemet. Rygsmerter er ikke noget at grine af, og hvis du ikke søger hjælp i tide, kan problemet blive så rodfæstet, at denne bog ikke kan hjælpe dig. Derfor, hvis du mærker, at smerten i ryggen ikke under dig fred, er det nu, man skal handle, for at få den stoppet, hele og henvise den til glemmebogen, så du kan fokusere på de vigtige ting i dit liv.

Vi hedder Roma og Mindaugas og er begge professionelle fysioterapeuter. Vi er grundlæggerne af klinikken ”R.M. Massage Exam. Fysioterapeuter”. I de de sidste 10 år har hjulpet over 2000 mennesker, og vi har påtaget os en stor mission med et vigtigt formål – at give mennesker de bedste løsninger til at fjerne rygsmerter og hjælpe mennesker med at komme tilbage til deres hverdag hurtigst muligt, med en følelse af lettelse, velbefindende, med godt humør og livsglæde.

 

Lad os være ligefremme – det er jo det vigtigste.

 

Hver dag bukker vi alle ryggen, når vi arbejder, skaber en karriere eller udvider virksomheder, men vi glemmer, at det ikke er det vigtigste. For om aftenen, når arbejdsdagen er omme og tiden – din dyrebareste tid kommer, den du gerne vil bruge sammen med din familie, da er du ofte udmattet, stiv i kroppen og fortumlet. Vigtigst af alt er, at du ikke kan opleve den livsglæde, som du og din familie fortjener.

Vi ønsker at give dig livsglæden tilbage ved at genoprette din styrke, dit gode humør og give dig et overskud, så du igen kommer til at nyde hver eneste dag af dit liv.

 

Så lad os komme i gang. Du skal bladre til den næste side, og her skal vi lære årsagen til, hvorfor din dyrebare ryg er begyndt at lide. Vi beklager, at du skal læse denne bog. For, når alt kommer til alt, hvis ikke du var plaget af rygsmerter, ville du ikke en gang have åbnet den.

Skriv til os

Copyright © 2017 RM Massage - http://www.rmmassage.dk

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon